RVC

Recreatieve volleyballers zijn welkom bij RVC.

De Rucphense Volleybal Club (RVC) bestaat sinds 1972.

We spelen op recreatieve basis volleybal, in de sportzaal van gemeenschapshuis Agora, op de dinsdagavond van 20:30 – tot 22:00 uur. Dit doen we onder de bezielende leiding van Broer Koevoets.

Broer heeft vele jaren zelf meegespeeld en fungeert nu als onze trainer. Onder zijn leiding doen we eerst enige technische oefeningen en daarna spelen we onderling een wedstrijd. Plezier maken en hebben staat bij ons voorop, maar vanzelfsprekend proberen we dit te doen met verzorgd spel, aangestuurd door Broer.

We vinden het belangrijk om elkaar ook persoonlijk (beter) te leren kennen. Daarom bieden we altijd de gelegenheid, voor iedereen die dat wenst, om onder het genot van een drankje nog even na te praten in de foyer van Agora. En elk jaar gaan we een dag op stap, samen met onze partners.

Heb je zin om een keer bij ons de sfeer te proeven, dan ben je van harte welkom om vrijblijvend mee te komen spelen. Je bent van harte welkom op de dinsdagavond om 20:30 uur in Agora. Mocht je eerst nog nadere informatie willen hebben, stuur dan even een email naar jan.struijs@kpnmail.nl

Bekijk ook eens…