Stichting Agora draait op ontzettend veel vrijwilligers. Zonder hun zouden wij niet kunnen doen wat wij nu allemaal al doen! Lijkt het jou ook hartstikke leuk om je steentje bij te dragen voor de gemeenschap en zo Agora nog meer te laten groeien en veel te kunnen betekenen voor Rucphen?
Meld je dan aan als vrijwilliger! Kijk hieronder naar de mogelijkheden en wat het beste bij jou past!

Theater technicus Agora

Heb jij kennis van licht- en geluid en lijkt het je ontzettend gaaf om mee te draaien in ons vrijwilligersteam voor zowel amateur- als professionele voorstellingen? Kom dan zeker eens op gesprek!

=

Wil je meer informatie? Mail dan naar Agoog@agorarucphen.nl

Vrijwilligerspoule

Sinds kort hebben wij een vrijwilligerspoule. Dit is een grote groep mensen die benaderd kunnen worden ter ondersteuning voor de activiteiten. Voordeel van deze poule? Je bent zelf de baas! Je geeft zelf aan of je kunt komen helpen wanneer er een oproep komt.

=

Wil je meer informatie? Mail dan naar Agoog@agorarucphen.nl

Barvrijwilligers

Heb jij horeca-ervaring of vindt je het gewoon hartstikke leuk om te werken achter de bar en zo recht in contact te staan met de mensen? 

Dan is wellicht deze functie iets voor jou! 

=

Wil je meer informatie? Mail dan naar Beheer@agorarucphen.nl

Stage lopen bij Agora

Zoek jij nog een leuke stageplek? Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken graag samen met stagiaires! Er is hier altijd iets te doen, dus het woord saai komt hier niet voor! 

=

Wil je meer informatie? Mail dan naar Agoog@agorarucphen.nl