Theater

Zanggroep Rucphen presenteert “Music in the Air”

zaterdag 7 oktober 2023

}

19:30 uur

Agora Rucphen

Meer informatie:

Zanggroep Rucphen, begonnen als een jongerenkoor dat zong in de kerk in Rucphen,  is inmiddels uitgegroeid naar een volwassen popkoor. Het koor heeft vanaf 2004 al diversen shows gepresenteerd. Ook deelname aan korenfestivals en samenwerking met andere verenigingen staan regelmatig op de activiteitenlijst. Een aantal leden die ruim 35 jaar geleden zijn begonnen zijn nog steeds lid van de zanggroep wat duidt op de sfeer binnen de groep. Door de jaren heen werd het repertoire ook stevig aangepast wat tijdens dit avondvullend programma gepresenteerd wordt.

Nu zijn het onder andere herkenbare nummers uit de top 2000 van NPO Radio 2 en medley’s van binnenlandse en buitenlandse band waardoor het een zeer gevarieerd programma wordt.

Door de 39 leden, onder leiding van de enthousiaste dirigent Laurens van Wessel, zijn er nieuwe nummers ingestudeerd. Maar ook is er veel aandacht besteed aan nummers uit vorige shows om die  naar een hoger niveau te brengen ook al omdat er in de loop van de tijd een aantal nieuwe leden de zanggroep zijn komen versterken.

Ook is er extra geïnvesteerd in de kwaliteit van het geluid.

Al met al een show waaraan de toeschouwers maar ook de leden van Zanggroep Rucphen met plezier aan terug zullen denken.

Koop hier je tickets:

Bekijk ook eens…