Cursus

Koen in ’t Groen

“Koen in het groen” is een maandelijkse activiteit voor kinderen van 4 tot 14 jaar waarbij ouders, opa’s en oma’s van harte welkom zijn.
Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de kinderen met hun ouders de mogelijkheid krijgen om samen bezig te zijn / samen te werken.

Wij laten de kinderen kennis maken met verschillende gereedschappen en technieken om leuke en uitdagende werkstukken te maken. Deze werkstukken sluiten aan bij de directe belevingswereld van de kinderen in de natuur. 
Daarnaast proberen we de zintuigen van de kinderen te prikkelen, zodat ze zich meer bewust worden van hun leefomgeving. Zo maken we bijvoorbeeld een insectenhotel, gaan we braakballen uitpluizen, timmeren een nestkast, maken een bibberbeestje, een lamp of gaan we schapen scheren.

De bijeenkomsten zijn steeds op zondag van 10.00 uur – 12.00 uur en kosten € 3,50

We gebruiken posters, artikelen in de Rucphense bode, schoolnieuws,  facebook en de website van Agora om onze activiteiten aan te kondigen. 

Via de QR-code die de kinderen mee krijgen kunnen zij meer informatie vinden over de activiteit.

Houdt dus onze socials, onze site of de facebookpagina van Koen in ’t Groen in de gaten om te kijken wat je deze dag gaat doen!

Bekijk ook eens…