Theater

Kiwanis Rock – ’n – Roll Festival

14 september 2024

}

17:00 - 23:00 uur

Agora Rucphen

Agora Rucphen

Meer informatie:

Are you ready to rock ’n roll?

“Kiwanis”  Rock-‘n-Roll festival

Zaterdag 14 september van 17.00 – 23.00 uur

Markt/Agora Rucphen

Op deze zaterdag worden de Markt en Agora omgetoverd tot een groot rockabilly walhalla, met oldtimers, vetkuiven, dansdemo’s en allerlei swingende optreden.

De bezoekers kunnen zich vergapen aan oldtimers en motors die er tentoongesteld staan. Tevens zijn er stands met artikelen uit die tijd.

In de afgelopen 35 jaar hebben THE EXPLOSION ROCKETS meerdere lps en cds uitgebracht en hun albums op Spotify worden maandelijks door ruim 1600 luisteraars beluisterd.

Door het befaamde Nederlandse rock and roll magazine “The Jubob” werden zij meerdere malen gekozen als “Beste Rock and roll band van de Lage Landen”.

The Explosion Rockets hebben ook succesvolle optredens gegeven in de grootste zalen van Nederland zoals in de RAI in Amsterdam en Ahoy in Rotterdam. En ze speelden maar liefst 4x op het hoofdpodium van het grootste poppodium van NL, ‘013’ in Tilburg.

The Explosion Rockets toeren al bijna 40 jaar door heel Europa met een wervelende rock and roll show, met alle grote hits uit de jaren ’50 en begin jaren 60 .

De band ontving in 2014 de ‘Andy Tielman Award’, een onderscheiding die toekomt aan veelbelovende acts op rock-‘n-roll-gebied.

Peter Ryan allround zanger & Elvis Tribute ArtistPeter Ryan zal zijn opwachting maken als Elvis Tribute Artist zal u terugnemen in de prachtige tijd van Elvis Presley. Peter is een veel gevraagd allround zanger en Elvis Tribute Artist (ETA) in zowel binnen als buitenland (Belgie. Duitsland, Luxemburg en Engeland!)

Peter Ryan vertolkt meer dan alleen het Elvis repertoire (meestal als zichzelf en op zijn eigen manier) op menig feest en-of andere gelegenheid.

Oftewel Een echte allround zanger die diverse muziekgenres vlekkeloos combineert in een wervelende en fascinerende stijl!

Op de Markt wordt de muziek verzorgt door DJ’s van Radio Rucphen FM.

Natuurlijk zal het niet aan drank en food ontbreken op dit geweldige festival.

De organisatie is in samenwerking met Rockin’ Wouw!

Koop hier je tickets:

Bekijk ook eens…