Barrie Stevens in Agora

Info


Wat?
Barrie Stevens I'm an Artist

Wanneer?
zondag 12-12-2021

Hoelaat?
15:00

Waar?
Agora
Markt 2, Rucphen
Parkeren Raadhuisplein

Georganiseerd door:
Agora

Barrie Stevens

Een unieke inkijk in het bijzondere leven van Nederlands bekendste entertainer.

Zingen, dansen, acteren, talloze verkleedpartijen en vooral… een indringend verhaal vertellen.
Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd vol in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan te vermaken in de theatervoorstelling I’m an Artist.
Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakte van hem de meest positief gestemde en bekendste choreograaf en entertainer van Nederland. Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster – Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt. Een intiem levensverhaal in een grootschalige revue, uitgevoerd door slechts twee Artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk.
I’m an Artist is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien!

Op zondag 12 december om 15:00 komt Barrie naar Agora. Een kaartje kost €21,- inclusief consumptie. Leuk als cadeautje met Sinterklaas.

De voorstelling kan volgens de huidige Covid-19 maatregelen “Vooral doorgaan”!

Kaarten vanaf nu te koop aan de bar bij Agora of reserveer uw kaarten bij Beheer Agora

Barrie Stevens website

Promo video

Barrie Stevens I'm an Artist

Barrie Stevens I’m an Artist
Ontwerp door Joyeux.nl