5x Freerunnen

Info


Wat?
Freerunning Kids

Wanneer?
donderdag 17-06-2021

Hoelaat?
15:15 - 16:15 uur

Waar?
Gymzaal van Agora

Georganiseerd door:


Agora biedt twee korte cursussen aan voor kinderen vanaf 10 jaar: 5 lessen Freerunning en 5 lessen Tekenen. In het najaar willen we graag de volledige cursus aanbieden.

5x Tekenles:
De 5 Tekenlessen starten op dinsdag 15 juni van 15:30 tot 16:30 uur. De kosten zijn 15 euro voor 5 lessen. Het is fijn als kinderen zelf een potlood, gum en puntenslijper meenemen. Alle andere materialen zijn in Agora aanwezig.

Leren schetsen, potloodtechniek, portretten maken, kennis maken met kunst en nog veel meer… Wekelijks een gezellige leerzame les met verschillende technieken en materialen. De tekenlessen gaan door als er 10 kinderen aangemeld zijn. Op 13 juli is de laatste les.

5x Freerunnen:
De 5 Freerunninglessen starten op donderdag 24 juni van 15:15 tot 16:15 uur. De kosten zijn 22,50 euro voor 5 lessen. De Freerunninglessen gaan sowieso door, omdat er al veel aanmeldingen zijn binnengekomen.

Aanmelden:
Aanmelden kan via info@agorarucphen.nl o.v.v. naam+achternaam, leeftijd, telefoonnummer en een mailadres.
Ontwerp door Joyeux.nl