Tuintjes opknappen ouderen op NL Doet 28 + 29 mei

Info


Wat?
Tuintjes opknappen

Wanneer?
vrijdag 28-05-2021

Hoelaat?


Waar?


Georganiseerd door:


NL Doet

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er veel veranderd. Gelukkig zijn er een heleboel initiatieven om anderen te helpen. Een van die initiatieven is NL Doet. NL Doet bestaat alweer een aantal jaren en is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op NL Doet doen mensen anderen helpen. 28 en 29 mei is het de nationale NL Doet dag.

Agora sluit zich aan bij NL Doet met het opknappen van tuintjes van ouderen. Een groepje van 3 of 4 mensen zal dan bij een paar adressen langs gaan. We zijn alleen in de tuin op ruim 1,5 meter afstand en we nemen de dan geldende corona maatregelen in acht. We zullen met name harken, licht snoeien en onkruid wieden. Voor grotere tuinklussen is deze actie niet bedoeld.

Wil je meehelpen tuintjes op te knappen?  Meld je aan via info@agorarucphen.nl. Neem je eigen hark, schoffel en tuinschaar mee.

Mocht je iemand in het dorp Rucphen weten wiens tuintje een opknapbeurt nodig heeft? Stuur dan een mail over de situatie en waarom we hem/haar mogen verrassen met een opgeknapte tuin. We zoeken adressen in het dorp zelf. De mail kan gestuurd worden naar info@agorarucphen.nl

We plannen het opknappen van de tuintjes in op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei in telefonisch overleg met de eigenaar.

 

 
Ontwerp door Joyeux.nl