Tekencursus in 10 lessen leren tekenen

Info


Wat?
Tekenlessen bij Agora

Wanneer?
maandag 03-11-2020

Hoelaat?
15:30 - 16:30 en 19:30 - 22:00 uur

Waar?
Bij Agora
Rucphense Vaartkant 2b
in Rucphen

Georganiseerd door:
Agora

Tekencursus door Marja Euser

Op 2 en 3 november starten weer de Tekencursussen voor kinderen van Marja Euser. Dit is van half 4 tot half 5 in het Handvaardigheidslokaal. Maandag voor 8-9 jarigen en dinsdag voor 10-12 jarigen. Eventueel wordt de groep gecombineerd op 1 middag. Voor meer info mail naar info@agorarucphen.nl

En dinsdagavond 3 november starten de nieuwe Teken- & Schildercursus voor volwassenen.

Marja wil tijdens deze lessen zowel met tekenen als met schilderen aan de slag gaan. Allerlei technieken en materialen komen aan bod. De cursisten kunnen aangeven waar hun focus ligt. Deze lessen zijn van half 8 tot 10 uur in het Handvaardigheidslokaal.

De drang om iets te creëren is universeel. Onze hersenen zijn zo geprogrammeerd dat we eigenlijk altijd iets willen maken, bedenken of ontwikkelen. Tekenen is misschien wel de puurste vorm van iets concreets maken van de ideeën die je in je hoofd hebt. En daarom is tekenen erg goed voor je hersenen. Tekenen en Schilderen hebben positieve effecten op ons brein.

Het Tekenen wordt begeleid door onze ervaren kunstenares Marja Euser. Marja kan op een leuke en doeltreffende wijze je verder op weg helpen met de vaardigheden van het Tekenen.

Wil je meedoen of wil je meer informatie? Mail naar Maria Timmers via info@agorarucphen.nl

 


Wil je meedoen?

Geef je op bij Maria Timmers via info@agorarucphen.nl of bel 0165-224160. Je leert er een leuke nieuwe techniek bij.  De eerste les zal zijn op maandag 2 november en op dinsdag 3 november.

 

 
Ontwerp door Joyeux.nl