Pilates, Volksdans, Line-dance

Info


Wat?
Pilates

Wanneer?
maandag 02-09-2019

Hoelaat?
19-20 en 20-21 uur

Waar?
Agora Theaterzaal
Rucphense Vaartkant 2b

Georganiseerd door:
Agora Pilatesgroep

Pilates, Volksdansen, Linedancing of Ouderengym!
Allemaal manieren om in beweging te blijven.

Wist u dat u met wandelen, fietsen en het dagelijkse huishouden vaak niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid lichaamsbeweging komt? Soepele spieren en gewrichten, sterke botten en een goede balans kunt u op elke leeftijd trainen en verbeteren.

Wekelijks is er bij Agora Pilates, Volksdansen, Linedancing en Ouderengym (soms met speciaal aangepaste oefeningen voor o.m. rolstoelen) onder deskundige begeleiding van onze docenten.

Pilates

Conny de Vries is onze sport- en beweegleidster bij Ouderengym en Pilates. Op maandagavond geeft Conny les in Pilates! Tijdens de Pilates lessen wordt gewerkt aan het bewustzijn van een goede houding, ademhaling, lenigheid en sterke spieren. Deze lessen zijn voor alle leeftijden te volgen! Heb je zin in een waardevolle invulling van de maandagavond, doe eens een proefles en doe mee van 19.30 tot 20:30 uur.

Ouderengym                                                           

In Conny’s Ouderengymlessen kunt u oefenen met sport- en spelcombinaties om uw kracht, souplesse, geestelijke en lichamelijke mobiliteit en balans en conditie te verbeteren. Kom eens gezellig langs voor een gratis proefles en maak kennis met leeftijdsgenoten onder het genot van een kopje koffie en een praatje. Je kunt ons vinden op donderdagochtend om 10:15 uur in de AGORA. De les is van 10:45 tot 11:30 uur. Meld je aan bij Conny via c.devrieshintzen@gmail.com of bel 06-38542063.

Op donderdagmiddag is er Volksdansen 55+ om  15:00 uur, dat gegeven wordt door Lianne. En op woensdagavond om 17:30 is de Linedance groep aan het dansen.

Kortom je hoeft niet stil te zitten bij Agora!
Ontwerp door Joyeux.nl