Op woensdag 23 oktober gaat de cursus Spaans voor beginners van start!

Na de herfstvakantie, op woensdag 23 oktober, gaat de cursus Spaans voor beginners van start! Deze cursus is van 20:30 tot 22:00 uur. Deze cursus is een goede start voor iedereen die vanaf de basis Spaans wil leren. Na afloop kun je jezelf goed redden als je op vakantie bent in een Spaanstalig land. Er is aandacht voor zowel grammatica als oefenen met spreken.

Nadere informatie over hoeveel lessen er gegeven worden, volgt nog. De lessen zijn  € 8,35 per les, inclusief lesmateriaal. Cursisten dienen zelf een pen en schrift mee te nemen. Onze docente Soya is gediplomeerd vakdocent Spaans.

Opgeven kan bij onze docente Soya op woensdagavond, of bij Maria Timmers via agoog@agorarucphen.nl, tel. 0165-224160.

Met een cursus Spaans leer je een van de meest gesproken talen ter wereld. Ga je vaak op vakantie naar Spanje of heb je in je werk regelmatig te maken met Spaans-taligen? Dan is het fijn als je goed Spaans kunt spreken. Je leert de Spaanse taal niet alleen lezen en schrijven, maar ook spreken en verstaan.